Opskrifter

Brunsviger

  • COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR

  • Administrator
  • COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE13-01-2008
  • 26 Opskrifter

Dejlig luftig brunsviger.

Ingrediensliste

Ingredienser til    portion(er)  

100 grmargarine
6 dlmælk
70 grgær
20 grfiberhusk
1 tsksalt
540 grmel - Brødmix B fra Schär
- Fyld:
200 grsmør
200 grbrun farin eller mørk muscovado rørsukker
30 grsirup

Tilberedning

Smelt margarinen i en gryde. Hæld margarinen i en røreskål sammen med mælk, gær og fiberhusk. Røres med pisker i røremaskinen i 5 minutter.

Tilsæt sukker, salt og mel og rør dejen med dejkrog i 20 minutter.

Lad dejen hæve i 30 minutter.

Beklæd en bradepande (20x30 cm) med bagepapir. Tryk dejen ud med våde hænder.

Rør fyldet sammen og fordel det over dejen. Lad kagen efterhæve i 15 minutter.

Bag brunsvigeren i nederste halvdel af ovnen ved 200 grader i ca 15 minutter.

Opskriftsdetaljer

  •  
  • Landsdel
    0
  • Pris
  • Laktosefri
    Nej
  • Vegetar
    Nej
  • Vegan
    Nej
  • Diabetiker
    Nej
  • Glutenfri
    Nej
  • Portioner
    1
  • Alternativt antal
  • Tilberedningstid
    20 minutter
  • Kalorier
  • Kilojoule
  • Fedt indhold
  • Brød enheder
  • Protein indhold
  • Kulhydrater
  • Sværhedsgrad
    Normal
  • Ændret
    22. december 2012
  • Læs
    3229

Kommentarer


Kun registrerede brugere kan indsende kommentarer, log venligst på, hvis du ønsker at kommentere