Opskrifter

Brød i ovnfast fad

  • COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR

  • Administrator
  • COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE13-01-2008
  • 26 Opskrifter

Dejligt luft brød med sprød skorpe.

Flere opskriftsbilleder

  •  

Ingrediensliste

Ingredienser til    portion(er)  

630 grmel - Brødmix B fra Schär
80 grgræskarkerner
80 grsesamfrø
1 lvand
1 tsktørgær
- tsksalt

Tilberedning

Hæld vandet i en røreskål og tilsæt derefter de andre ingredienser. Rør med røremaskine i 15 min. Lad dejen stå natten over på køkkenbordet. Læg eventuelt en avis under da den godt kan vokse op over kanten.

Næste dag tændes ovnen på 250 grader. Når ovnen er varm smøres et stort ovnfast fad med låg med olie  og det placeres i ovnen med låg på. Lad det stå i ca 10 minutter til det er varmt.

Tag fadet ud og hæld dejen i. Dette gøres eventuelt under emhætten da det godt kan ose lidt. Læg låget på og sæt brødet i ovnen. Lad det stå i 30 minutter.

 Tag låget af fadet og lad brødet stå i yderligere 15 minutter (ikke varmluft)

Opskriftsdetaljer

  •  
  • Landsdel
    0
  • Pris
  • Laktosefri
    Nej
  • Vegetar
    Nej
  • Vegan
    Nej
  • Diabetiker
    Nej
  • Glutenfri
    Nej
  • Portioner
    1
  • Alternativt antal
  • Tilberedningstid
    15 minutter
  • Kalorier
  • Kilojoule
  • Fedt indhold
  • Brød enheder
  • Protein indhold
  • Kulhydrater
  • Sværhedsgrad
    Let
  • Ændret
    21. december 2012
  • Læs
    1657

Kommentarer


Kun registrerede brugere kan indsende kommentarer, log venligst på, hvis du ønsker at kommentere