Opskrifter
Kødboller til suppe
-
Bewertung
- (0 Vurdering)
- Udskriv opskrift
- Anbefal opskrift
- Facebook til deling
-
COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR
- Administrator
- COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE13-01-2008
- 26 Opskrifter
Glutenfrie kødboller til f.eks. klar suppe.
Ingrediensliste
- kg | flæskefars | |
1 stk | æg | |
1 stk | løg - revet | |
- | salt & peber | |
- | Lidt glutenfri rasp (f.eks. fra schär) |
Tilberedning
Bland alle ingredienser i en skål. Form boller med en teske. Bring en gryd med vand i kog og skru ned. Vandet skal ikke koge når bollerne kommes i. Bollerne er færdige når de flyder ovenpå.
Opskriftsdetaljer
-
Landsdel0
-
Pris
-
LaktosefriNej
-
VegetarNej
-
VeganNej
-
DiabetikerNej
-
GlutenfriNej
-
Portioner1
-
Alternativt antal
-
Tilberedningstid5 minutter
-
Kalorier
-
Kilojoule
-
Fedt indhold
-
Brød enheder
-
Protein indhold
-
Kulhydrater
-
SværhedsgradLet
-
Ændret21. december 2012
-
Læs3479
Kommentarer
Kun registrerede brugere kan indsende kommentarer, log venligst på, hvis du ønsker at kommentere