Opskrifter

Kødboller til suppe

  • COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR

  • Administrator
  • COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE13-01-2008
  • 26 Opskrifter

Glutenfrie kødboller til f.eks. klar suppe.

Ingrediensliste

Ingredienser til    portion(er)  

- kgflæskefars
1 stkæg
1 stkløg - revet
- salt & peber
- Lidt glutenfri rasp (f.eks. fra schär)

Tilberedning

Bland alle ingredienser i en skål. Form boller med en teske. Bring en gryd med vand i kog og skru ned. Vandet skal ikke koge når bollerne kommes i. Bollerne er færdige når de flyder ovenpå.

Opskriftsdetaljer

  •  
  • Landsdel
    0
  • Pris
  • Laktosefri
    Nej
  • Vegetar
    Nej
  • Vegan
    Nej
  • Diabetiker
    Nej
  • Glutenfri
    Nej
  • Portioner
    1
  • Alternativt antal
  • Tilberedningstid
    5 minutter
  • Kalorier
  • Kilojoule
  • Fedt indhold
  • Brød enheder
  • Protein indhold
  • Kulhydrater
  • Sværhedsgrad
    Let
  • Ændret
    21. december 2012
  • Læs
    2801

Kommentarer


Kun registrerede brugere kan indsende kommentarer, log venligst på, hvis du ønsker at kommentere