Opskrifter

Parfait med stikkelsbær og hyldeblomst

  • COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR

  • Administrator
  • COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE13-01-2008
  • 26 Opskrifter

Cremet, delikat og frisk med fyld af syrlige stikkelsbær som modvægt til det søde.

Ingrediensliste

Tilberedning

1. Skyl bærene - du behæver ikke at nippe dem. >Kom stikkelsbær, sukker og vand i en gryde, og kog op under låg. Tag låget af, og lad bærene simre til en gr´ød ca 10 min. Rør i den af og til.

2. Pres grøden gennem en sigte. Tilsæt hyldeblomster eller hyldeblomstsaft. Tilsæt æggeblommer, og psik frugtpureen i en tykbundet gryde over svag varme eller vandbad, til cremen er let og fyldig. Den må ikke koge.

3. Hæld cremen i en skål, og lad den køle helt af.

4. Pisk fløde til blødt skum, og vend den i cremen. Fyld parfaiten i en form , og sæt den i fryseren i mindst 6 timer.

Opskriftsdetaljer

  •  
  • Landsdel
    0
  • Pris
  • Laktosefri
    Nej
  • Vegetar
    Nej
  • Vegan
    Nej
  • Diabetiker
    Nej
  • Glutenfri
    Nej
  • Portioner
    1
  • Alternativt antal
  • Tilberedningstid
    Ikke angivet
  • Kalorier
  • Kilojoule
  • Fedt indhold
  • Brød enheder
  • Protein indhold
  • Kulhydrater
  • Sværhedsgrad
    Meget let
  • Ændret
    21. december 2012
  • Læs
    1900

Kommentarer


Kun registrerede brugere kan indsende kommentarer, log venligst på, hvis du ønsker at kommentere