Opskrifter
Parfait med stikkelsbær og hyldeblomst
-
Bewertung
- (0 Vurdering)
- Udskriv opskrift
- Anbefal opskrift
- Facebook til deling
-
COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR
- Administrator
- COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE13-01-2008
- 26 Opskrifter
Cremet, delikat og frisk med fyld af syrlige stikkelsbær som modvægt til det søde.
Ingrediensliste
Tilberedning
1. Skyl bærene - du behæver ikke at nippe dem. >Kom stikkelsbær, sukker og vand i en gryde, og kog op under låg. Tag låget af, og lad bærene simre til en gr´ød ca 10 min. Rør i den af og til.
2. Pres grøden gennem en sigte. Tilsæt hyldeblomster eller hyldeblomstsaft. Tilsæt æggeblommer, og psik frugtpureen i en tykbundet gryde over svag varme eller vandbad, til cremen er let og fyldig. Den må ikke koge.
3. Hæld cremen i en skål, og lad den køle helt af.
4. Pisk fløde til blødt skum, og vend den i cremen. Fyld parfaiten i en form , og sæt den i fryseren i mindst 6 timer.
Opskriftsdetaljer
-
Landsdel0
-
Pris
-
LaktosefriNej
-
VegetarNej
-
VeganNej
-
DiabetikerNej
-
GlutenfriNej
-
Portioner1
-
Alternativt antal
-
TilberedningstidIkke angivet
-
Kalorier
-
Kilojoule
-
Fedt indhold
-
Brød enheder
-
Protein indhold
-
Kulhydrater
-
SværhedsgradMeget let
-
Ændret21. december 2012
-
Læs2335
Kommentarer
Kun registrerede brugere kan indsende kommentarer, log venligst på, hvis du ønsker at kommentere