Udskriv

Opskrifter

Parfait med stikkelsbær og hyldeblomst

Opskriftsdetaljer

  • Bewertung

  • (0 Vurdering)
  • COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR

  • Administrator
  • COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE13-01-2008
  • 26 Opskrifter

Cremet, delikat og frisk med fyld af syrlige stikkelsbær som modvægt til det søde.

Ingrediensliste

Tilberedning

1. Skyl bærene - du behæver ikke at nippe dem. >Kom stikkelsbær, sukker og vand i en gryde, og kog op under låg. Tag låget af, og lad bærene simre til en gr´ød ca 10 min. Rør i den af og til.

2. Pres grøden gennem en sigte. Tilsæt hyldeblomster eller hyldeblomstsaft. Tilsæt æggeblommer, og psik frugtpureen i en tykbundet gryde over svag varme eller vandbad, til cremen er let og fyldig. Den må ikke koge.

3. Hæld cremen i en skål, og lad den køle helt af.

4. Pisk fløde til blødt skum, og vend den i cremen. Fyld parfaiten i en form , og sæt den i fryseren i mindst 6 timer.

Opskriftsdetaljer