Opskrifter
Madpandekager
-
Bewertung
- (0 Vurdering)
- Udskriv opskrift
- Anbefal opskrift
- Facebook til deling
-
COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR
- Administrator
- COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE13-01-2008
- 26 Opskrifter
Pandekager der er velegnede til at fylde kød og grøntsager i.
Ingrediensliste
80 gr | majsmel | |
90 gr | mel - Schär - brød mix B | |
- tsk | groft salt | |
2 stk | æg | |
3 dl | mælk | |
50 gr | smeltet, afkølet smør |
Tilberedning
Bland majsmel, mel og salt sammen og pisk æg og mælk i lidt efter lidt. Tilsæt smør og lad dejen hvile tildækket og koldt i ca 1 time. Bag pandekagerne i en teflonpande (ca 14 cm i diameter) og hold dem varme.
Opskriftsdetaljer
-
Landsdel0
-
Pris
-
LaktosefriNej
-
VegetarNej
-
VeganNej
-
DiabetikerNej
-
GlutenfriNej
-
Portioner1
-
Alternativt antal
-
Tilberedningstid5 minutter
-
Kalorier
-
Kilojoule
-
Fedt indhold
-
Brød enheder
-
Protein indhold
-
Kulhydrater
-
SværhedsgradMeget let
-
Ændret21. december 2012
-
Læs2280
Kommentarer
Kun registrerede brugere kan indsende kommentarer, log venligst på, hvis du ønsker at kommentere