Opskrifter

Madpandekager

  • COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR

  • Administrator
  • COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE13-01-2008
  • 26 Opskrifter

Pandekager der er velegnede til at fylde kød og grøntsager i.

Ingrediensliste

Ingredienser til    portion(er)  

80 grmajsmel
90 grmel - Schär - brød mix B
- tskgroft salt
2 stkæg
3 dlmælk
50 grsmeltet, afkølet smør

Tilberedning

Bland majsmel, mel og salt sammen og pisk æg og mælk i lidt efter lidt. Tilsæt smør og lad dejen hvile tildækket og koldt i ca 1 time. Bag pandekagerne i en teflonpande (ca 14 cm i diameter) og hold dem varme.

Opskriftsdetaljer

  •  
  • Landsdel
    0
  • Pris
  • Laktosefri
    Nej
  • Vegetar
    Nej
  • Vegan
    Nej
  • Diabetiker
    Nej
  • Glutenfri
    Nej
  • Portioner
    1
  • Alternativt antal
  • Tilberedningstid
    5 minutter
  • Kalorier
  • Kilojoule
  • Fedt indhold
  • Brød enheder
  • Protein indhold
  • Kulhydrater
  • Sværhedsgrad
    Meget let
  • Ændret
    21. december 2012
  • Læs
    2280

Kommentarer


Kun registrerede brugere kan indsende kommentarer, log venligst på, hvis du ønsker at kommentere