Opskrifter
Roulade med banan og mandler
-
Bewertung
- (2 Vurdering ø4.50)
- Udskriv opskrift
- Anbefal opskrift
- Facebook til deling
-
COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR
- Administrator
- COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE13-01-2008
- 26 Opskrifter
Ingrediensliste
4 stk | æg | |
150 gr | sukker | |
65 gr | kartoffelmel | |
35 gr | majzenamel | |
15 gr | kakao | |
2 tsk | bagepulver | |
- dl | piskefløde | |
2 stk | mosede bananer | |
50 gr | groft hakkede mandler | |
1 spsk | sherry eller likør |
Tilberedning
Æg og rørsukker piskes let og luftigt. Sigt kartoffelmel, maizenamel, kakao og bagepulver i æggemassen. Vend den forsigtigt rundt. Gør en bageplade klar med bagepapir og bred massen ud på bagepapiret. Bages ved 225 gr i ca 7 minutter. Vendes straks ud på et sukkerdrysset bagepapir med bagsiden opad. Læg et opvreden viskestykke over bagsiden af kagen. Lad kagen køle af et øjeblik før viskestykke og bagepapir forsigtig fjernes.
Fyld.
Fløden piskes til flødeskum. Bananerne moses. Valnødderne hakkes groft. bananmos, kakkede mandler og sherry/likør vendes i flødeskummet. Fordel fyldet over den kolde kage. Rouladen rulles sammen fra den lange side. Lad kagen ligge koldt på sammenføjningen et par timer.
Opskriftsdetaljer
-
Landsdel0
-
Pris
-
LaktosefriNej
-
VegetarNej
-
VeganNej
-
DiabetikerNej
-
GlutenfriNej
-
Portioner1
-
Alternativt antal
-
TilberedningstidIkke angivet
-
Kalorier
-
Kilojoule
-
Fedt indhold
-
Brød enheder
-
Protein indhold
-
Kulhydrater
-
SværhedsgradMeget let
-
Ændret21. december 2012
-
Læs3022
Kommentarer
Kun registrerede brugere kan indsende kommentarer, log venligst på, hvis du ønsker at kommentere