Opskrifter

Roulade med banan og mandler

  • COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR

  • Administrator
  • COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE13-01-2008
  • 26 Opskrifter

Ingrediensliste

Ingredienser til    portion(er)  

4 stkæg
150 grsukker
65 grkartoffelmel
35 grmajzenamel
15 grkakao
2 tskbagepulver
- dlpiskefløde
2 stkmosede bananer
50 grgroft hakkede mandler
1 spsksherry eller likør

Tilberedning

Æg og rørsukker piskes let og luftigt. Sigt kartoffelmel, maizenamel, kakao og bagepulver i æggemassen. Vend den forsigtigt rundt. Gør en bageplade klar med bagepapir og bred massen ud på bagepapiret. Bages ved 225 gr i ca 7 minutter. Vendes straks ud på et sukkerdrysset bagepapir med bagsiden opad. Læg et opvreden viskestykke over bagsiden af kagen. Lad kagen køle af et øjeblik før viskestykke og bagepapir forsigtig fjernes.

Fyld.

Fløden piskes til flødeskum. Bananerne moses. Valnødderne hakkes groft. bananmos, kakkede mandler og sherry/likør vendes i flødeskummet. Fordel fyldet over den kolde kage. Rouladen rulles sammen fra den lange side. Lad kagen ligge koldt på sammenføjningen et par timer.

Opskriftsdetaljer

  •  
  • Landsdel
    0
  • Pris
  • Laktosefri
    Nej
  • Vegetar
    Nej
  • Vegan
    Nej
  • Diabetiker
    Nej
  • Glutenfri
    Nej
  • Portioner
    1
  • Alternativt antal
  • Tilberedningstid
    Ikke angivet
  • Kalorier
  • Kilojoule
  • Fedt indhold
  • Brød enheder
  • Protein indhold
  • Kulhydrater
  • Sværhedsgrad
    Meget let
  • Ændret
    21. december 2012
  • Læs
    3022

Kommentarer


Kun registrerede brugere kan indsende kommentarer, log venligst på, hvis du ønsker at kommentere