Udskriv

Opskrifter

Roulade med banan og mandler

Opskriftsdetaljer

  • Bewertung

  • (2 Vurdering ø4.50)
  • COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR

  • Administrator
  • COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE13-01-2008
  • 26 Opskrifter

Ingrediensliste

Ingredienser til 1 portion(er)

4 stkæg
150 grsukker
65 grkartoffelmel
35 grmajzenamel
15 grkakao
2 tskbagepulver
- dlpiskefløde
2 stkmosede bananer
50 grgroft hakkede mandler
1 spsksherry eller likør

Tilberedning

Æg og rørsukker piskes let og luftigt. Sigt kartoffelmel, maizenamel, kakao og bagepulver i æggemassen. Vend den forsigtigt rundt. Gør en bageplade klar med bagepapir og bred massen ud på bagepapiret. Bages ved 225 gr i ca 7 minutter. Vendes straks ud på et sukkerdrysset bagepapir med bagsiden opad. Læg et opvreden viskestykke over bagsiden af kagen. Lad kagen køle af et øjeblik før viskestykke og bagepapir forsigtig fjernes.

Fyld.

Fløden piskes til flødeskum. Bananerne moses. Valnødderne hakkes groft. bananmos, kakkede mandler og sherry/likør vendes i flødeskummet. Fordel fyldet over den kolde kage. Rouladen rulles sammen fra den lange side. Lad kagen ligge koldt på sammenføjningen et par timer.

Opskriftsdetaljer