Opskrifter
Rundstykker med quianoamel
-
Bewertung
- (0 Vurdering)
- Udskriv opskrift
- Anbefal opskrift
- Facebook til deling
-
COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR
- Administrator
- COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE13-01-2008
- 26 Opskrifter
Ingrediensliste
2 dl | kernemælk | |
50 gr | gær | |
75 gr | smør | |
2 stk | æg (hold lidt tilbage til pensling) | |
2 spsk | rørsukker | |
1 tsk | salt | |
5 spsk | quinoamel | |
450 gr | Bread Mix B fra Scher | |
- | Pensling: Æg eller mælk | |
- | Pynt: Birkes |
Tilberedning
Lun mælken og rør gæren ud heri. Bland de øvrige ingredienser i (dejen må ikke være klisteret). Brug gerne en røremaskine og rør i ca 10 minutter. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted i 30 minutter. Tril dejen til 16 til 20 rundstykker og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Efterhæve i 15 minutter. Pensles med æg eller mælk, og drysses med birkes. Bages i ca. 10-15 minutter ved 225 grader.
Opskriftsdetaljer
-
Landsdel0
-
Pris
-
LaktosefriNej
-
VegetarNej
-
VeganNej
-
DiabetikerNej
-
GlutenfriNej
-
Portioner1
-
Alternativt antal
-
TilberedningstidIkke angivet
-
Kalorier
-
Kilojoule
-
Fedt indhold
-
Brød enheder
-
Protein indhold
-
Kulhydrater
-
SværhedsgradMeget let
-
Ændret21. december 2012
-
Læs1827
Kommentarer
Kun registrerede brugere kan indsende kommentarer, log venligst på, hvis du ønsker at kommentere