Ingredienser til 1 portion(er) | ||
2 dl | kernemælk | |
50 gr | gær | |
75 gr | smør | |
2 stk | æg (hold lidt tilbage til pensling) | |
2 spsk | rørsukker | |
1 tsk | salt | |
5 spsk | quinoamel | |
450 gr | Bread Mix B fra Scher | |
- | Pensling: Æg eller mælk | |
- | Pynt: Birkes |
Lun mælken og rør gæren ud heri. Bland de øvrige ingredienser i (dejen må ikke være klisteret). Brug gerne en røremaskine og rør i ca 10 minutter. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted i 30 minutter. Tril dejen til 16 til 20 rundstykker og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Efterhæve i 15 minutter. Pensles med æg eller mælk, og drysses med birkes. Bages i ca. 10-15 minutter ved 225 grader.