Udskriv

Opskrifter

Nødesnitter

Opskriftsdetaljer

  • Bewertung

  • (0 Vurdering)
  • COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR

  • Administrator
  • COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE13-01-2008
  • 26 Opskrifter

Småkager med pistacienødder.

Ingrediensliste

Ingredienser til 1 portion(er)

100 grblødt smør
250 grsukker
1 stkmellemstort æg
225 grglutenfrit mel (Blanding B fra Schär)
2 tskstødt kanel eller frisk revet ingefær
- tskhjortetaksalt
100 grnødder - mandler og pistacienødder

Tilberedning

Pisk smør, sukker og æg godt sammen.

Sigt mel, kanel (eller ingefær) og hjortetaksalt sammen.

Hak nødderne og kom dem i melblandningen.

Kom melblandningen i smør-, sukker-, og æggeblandningen og ælt.

Tilsæt evt. lidt mere mel.

Tril dejen til pølser med en diameter som en femkrone.

Læg dejrullerne på en bageplade med bagepapir. Der skal være god afstand mellem dem, da de flyder ud under bagningen.

Bag i ca 20 minutter ved ca 175 grader, til de er gyldne.

Lad dejen afkøle en smule og skær den derefter i ca 2 cm brede stykker.

Afkøl småkagerne på en bagerist.

Opskriftsdetaljer