Småkager med pistacienødder.
Ingredienser til 1 portion(er) | ||
100 gr | blødt smør | |
250 gr | sukker | |
1 stk | mellemstort æg | |
225 gr | glutenfrit mel (Blanding B fra Schär) | |
2 tsk | stødt kanel eller frisk revet ingefær | |
- tsk | hjortetaksalt | |
100 gr | nødder - mandler og pistacienødder |
Pisk smør, sukker og æg godt sammen.
Sigt mel, kanel (eller ingefær) og hjortetaksalt sammen.
Hak nødderne og kom dem i melblandningen.
Kom melblandningen i smør-, sukker-, og æggeblandningen og ælt.
Tilsæt evt. lidt mere mel.
Tril dejen til pølser med en diameter som en femkrone.
Læg dejrullerne på en bageplade med bagepapir. Der skal være god afstand mellem dem, da de flyder ud under bagningen.
Bag i ca 20 minutter ved ca 175 grader, til de er gyldne.
Lad dejen afkøle en smule og skær den derefter i ca 2 cm brede stykker.
Afkøl småkagerne på en bagerist.