Dejlige sprøde småkager.
Ingredienser til 1 portion(er) | ||
2 stk | æg | |
250 gr | sukker | |
2 tsk | fiberhusk | |
190 gr | glutenfrit mel (blanding B fra Schär) | |
- spsk | kanel | |
- tsk | hjortetaksalt | |
50 gr | chokolade, groft reven | |
50 gr | mandler, uskoldede, groft hakket |
Æg, sukker og fiberHusk piskes godt sammen med en håndmixer. Resten af ingredienserne tilsættes under omrøring.
Dejen stilles koldt i 30 minutter.
Dejen formes til 4 stænger på to bageplader med bagepapir.
Stængerne skal være lange og smalle, da de flyder lidt ud.
Bages ved 200 grader i 15-20 minutter på næst øverste rille i ovnen.
Mens de endnu er varme skæres de på skrå med en skarp kniv.
Afkøles på bagerist.
Opbevares i tætsluttende dåse.