Opskrifter
Kransekage
-
Bewertung
- (0 Vurdering)
- Udskriv opskrift
- Anbefal opskrift
- Facebook til deling
-
COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR
- Birgit buelund
- COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE24-03-2008
- 4 Opskrifter
Ingrediensliste
250 gr | mandler ell. mandelmel | |
250 gr | flormelis | |
2 stk | æggehvider | |
- | Glasur | |
100 gr | flormelis | |
2 stk | paseuriseret æggehvide |
Tilberedning
Hele mandler skoldes og smuttes, tørres og blendes til mel. Bland mandelmel og flormelis. Æggehvider piskes stive og vendes i mandelmelet til den har en god konsistens, så den kan trykkes igennem en sprøjtepose med tylle, som runde ringe eller staver. Bag i midten af ovnen ved 150 grader i ca 20 minutter eller til de er let gylden brune. Afkøl kagerne. Smelt chokoladen over vandbad og dyp kagerne på undersiden, eller enderne. Glasur Sigt flormelis og bland den med pasteuriseret æggehvide til en tyk glasur. Fyld glasuren i små papirskræmmerhuse/sprøjtepose og sprøjt i zigsag over kagerne eller andet mønster.
Opskriftsdetaljer
-
Landsdel0
-
Pris
-
LaktosefriNej
-
VegetarNej
-
VeganNej
-
DiabetikerJa
-
GlutenfriNej
-
Portioner1
-
Alternativt antal
-
TilberedningstidIkke angivet
-
Kalorier
-
Kilojoule
-
Fedt indhold
-
Brød enheder
-
Protein indhold
-
Kulhydrater
-
SværhedsgradMeget let
-
Ændret4. august 2013
-
Læs2158
Kommentarer
Kun registrerede brugere kan indsende kommentarer, log venligst på, hvis du ønsker at kommentere