Opskrifter

Kransekage

  • COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR

  • Birgit buelund
  • COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE24-03-2008
  • 4 Opskrifter

Ingrediensliste

Ingredienser til    portion(er)  

250 grmandler ell. mandelmel
250 grflormelis
2 stkæggehvider
- Glasur
100 grflormelis
2 stkpaseuriseret æggehvide

Tilberedning

Hele mandler skoldes og smuttes, tørres og blendes til mel. Bland mandelmel og flormelis. Æggehvider piskes stive og vendes i mandelmelet til den har en god konsistens, så den kan trykkes igennem en sprøjtepose med tylle, som runde ringe eller staver. Bag i midten af ovnen ved 150 grader i ca 20 minutter eller til de er let gylden brune. Afkøl kagerne. Smelt chokoladen over vandbad og dyp kagerne på undersiden, eller enderne. Glasur Sigt flormelis og bland den med pasteuriseret æggehvide til en tyk glasur. Fyld glasuren i små papirskræmmerhuse/sprøjtepose og sprøjt i zigsag over kagerne eller andet mønster.

Opskriftsdetaljer

  •  
  • Landsdel
    0
  • Pris
  • Laktosefri
    Nej
  • Vegetar
    Nej
  • Vegan
    Nej
  • Diabetiker
    Ja
  • Glutenfri
    Nej
  • Portioner
    1
  • Alternativt antal
  • Tilberedningstid
    Ikke angivet
  • Kalorier
  • Kilojoule
  • Fedt indhold
  • Brød enheder
  • Protein indhold
  • Kulhydrater
  • Sværhedsgrad
    Meget let
  • Ændret
    4. august 2013
  • Læs
    2158

Kommentarer


Kun registrerede brugere kan indsende kommentarer, log venligst på, hvis du ønsker at kommentere