Udskriv

Opskrifter

Kransekage

Opskriftsdetaljer

  • Bewertung

  • (0 Vurdering)
  • COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR

  • Birgit buelund
  • COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE24-03-2008
  • 4 Opskrifter

Ingrediensliste

Ingredienser til 1 portion(er)

250 grmandler ell. mandelmel
250 grflormelis
2 stkæggehvider
- Glasur
100 grflormelis
2 stkpaseuriseret æggehvide

Tilberedning

Hele mandler skoldes og smuttes, tørres og blendes til mel. Bland mandelmel og flormelis. Æggehvider piskes stive og vendes i mandelmelet til den har en god konsistens, så den kan trykkes igennem en sprøjtepose med tylle, som runde ringe eller staver. Bag i midten af ovnen ved 150 grader i ca 20 minutter eller til de er let gylden brune. Afkøl kagerne. Smelt chokoladen over vandbad og dyp kagerne på undersiden, eller enderne. Glasur Sigt flormelis og bland den med pasteuriseret æggehvide til en tyk glasur. Fyld glasuren i små papirskræmmerhuse/sprøjtepose og sprøjt i zigsag over kagerne eller andet mønster.

Opskriftsdetaljer