Opskrifter
Gode Raj
-
Bewertung
- (0 Vurdering)
- Udskriv opskrift
- Anbefal opskrift
- Facebook til deling
-
COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR
- Birgit buelund
- COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE24-03-2008
- 4 Opskrifter
Lækre sprøde kager
Ingrediensliste
4 stk | æg | |
250 g | farin | |
225 g | smør | |
150 g | glutenfri mel (Schær mix B) | |
100 g | kartoffelmel | |
1 dl | koldt vand |
Tilberedning
Pisk æg og farin. Smelt smørret og lad det køle af, inden det hældes ned i æggeblandingen. Tilsæt derefter mel og kartoffelmel. Tilsidst hældes vandet i, det giver sprøde kager. Bagning af kager.Hæld dej i midten af den underste plade. Ved bagningen er det vigtigt, at man anvender den rette mængde dej (ca. 1 strøgen spiseskefuld). Luk låget og tryk pladerne sammen med håndtaget for at fordele dejen maksimalt over hele fladen. Da bliver resultatet tynde og jævne kager. Vigtigt.Man bør hælde dejen i og lukke apparatet hurtigt for at undgå at over- og undersiden bliver jævnt bagt. Det tager ca. 45.60 sekunder for en kage at blive klar, men man må prøve sig frem for at få det bedste resultat.
Opskriftsdetaljer
-
Landsdel0
-
Pris
-
LaktosefriNej
-
VegetarNej
-
VeganNej
-
DiabetikerJa
-
GlutenfriNej
-
Portioner1
-
Alternativt antal
-
TilberedningstidIkke angivet
-
Kalorier
-
Kilojoule
-
Fedt indhold
-
Brød enheder
-
Protein indhold
-
Kulhydrater
-
SværhedsgradLet
-
Ændret8. januar 2013
-
Læs2489
Noter
Dessert.Form kagerne over en grydeske (så snart de er bagte) som et kræmmerhus.Fyld dem med flødeskum, is, frugt eller andet godt, så er det den lækkreste dessert.
Kommentarer
Kun registrerede brugere kan indsende kommentarer, log venligst på, hvis du ønsker at kommentere