Opskrifter

Gode Raj

  • COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR

  • Birgit buelund
  • COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE24-03-2008
  • 4 Opskrifter

Lækre sprøde kager

Ingrediensliste

Ingredienser til    portion(er)  

4 stkæg
250 gfarin
225 gsmør
150 gglutenfri mel (Schær mix B)
100 gkartoffelmel
1 dlkoldt vand

Tilberedning

Pisk æg og farin. Smelt smørret og lad det køle af, inden det hældes ned i æggeblandingen. Tilsæt derefter mel og kartoffelmel. Tilsidst hældes vandet i, det giver sprøde kager. Bagning af kager.Hæld dej i midten af den underste plade. Ved bagningen er det vigtigt, at man anvender den rette mængde dej (ca. 1 strøgen spiseskefuld). Luk låget og tryk pladerne sammen med håndtaget for at fordele dejen maksimalt over hele fladen. Da bliver resultatet tynde og jævne kager. Vigtigt.Man bør hælde dejen i og lukke apparatet hurtigt for at undgå at over- og undersiden bliver jævnt bagt. Det tager ca. 45.60 sekunder for en kage at blive klar, men man må prøve sig frem for at få det bedste resultat.

Opskriftsdetaljer

  •  
  • Landsdel
    0
  • Pris
  • Laktosefri
    Nej
  • Vegetar
    Nej
  • Vegan
    Nej
  • Diabetiker
    Ja
  • Glutenfri
    Nej
  • Portioner
    1
  • Alternativt antal
  • Tilberedningstid
    Ikke angivet
  • Kalorier
  • Kilojoule
  • Fedt indhold
  • Brød enheder
  • Protein indhold
  • Kulhydrater
  • Sværhedsgrad
    Let
  • Ændret
    8. januar 2013
  • Læs
    2489

Noter

Dessert.Form kagerne over en grydeske (så snart de er bagte) som et kræmmerhus.Fyld dem med flødeskum, is, frugt eller andet godt, så er det den lækkreste dessert.

Kommentarer


Kun registrerede brugere kan indsende kommentarer, log venligst på, hvis du ønsker at kommentere