Opskrifter
Quinuarugbrød
-
Bewertung
- (0 Vurdering)
- Udskriv opskrift
- Anbefal opskrift
- Facebook til deling
-
COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR
- Administrator
- COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE13-01-2008
- 26 Opskrifter
Ingrediensliste
200 gr | groft majsmel | |
200 gr | Gryn og frø – en blanding af hørfrø, sesamfrø, solsikker og boghvede efter behag. | |
4 dl | kogende vand |
Tilberedning
Majsmel, gryn og frø røres sammen. Ovehældes med 4 dl kogende vand. Trækker i 20 minutter.
Vand lunes og kærnemælken blandes i. Gæren udrøres i den lune væske. De øvrige ingredienser tilsættes sammen med de udblødte gryn og frø. Blandingen røres godt på røremaskine i 10-15 minutter.
Dejen fordeles i to forme a 3 liter. Hæver i 20 minutter Derefter gennemhulles dejen med en strikkepind, så alle luftlommer fjrnes. Tryk dejen sammen med en våd hånd. Sæt straks brødene i den forvarmede ovn. Bages i ca. 30 –40 minutter ved 225 grader.
Opskriftsdetaljer
-
Landsdel0
-
Pris
-
LaktosefriNej
-
VegetarNej
-
VeganNej
-
DiabetikerNej
-
GlutenfriNej
-
Portioner1
-
Alternativt antal
-
TilberedningstidIkke angivet
-
Kalorier
-
Kilojoule
-
Fedt indhold
-
Brød enheder
-
Protein indhold
-
Kulhydrater
-
SværhedsgradMeget let
-
Ændret21. december 2012
-
Læs1975
Kommentarer
Kun registrerede brugere kan indsende kommentarer, log venligst på, hvis du ønsker at kommentere