Opskrifter

Quinuarugbrød

  • COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR

  • Administrator
  • COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE13-01-2008
  • 26 Opskrifter

Ingrediensliste

Ingredienser til    portion(er)  

200 grgroft majsmel
200 grGryn og frø – en blanding af hørfrø, sesamfrø, solsikker og boghvede efter behag.
4 dlkogende vand

Tilberedning

Majsmel, gryn og frø røres sammen. Ovehældes med 4 dl kogende vand. Trækker i 20 minutter.

Vand lunes og kærnemælken blandes i. Gæren udrøres i den lune væske. De øvrige ingredienser tilsættes sammen med de udblødte gryn og frø. Blandingen røres godt på røremaskine i 10-15 minutter.

Dejen fordeles i to forme a 3 liter. Hæver i 20 minutter Derefter gennemhulles dejen med en strikkepind, så alle luftlommer fjrnes. Tryk dejen sammen med en våd hånd. Sæt straks brødene i den forvarmede ovn. Bages i ca. 30 –40 minutter ved 225 grader.

Opskriftsdetaljer

  •  
  • Landsdel
    0
  • Pris
  • Laktosefri
    Nej
  • Vegetar
    Nej
  • Vegan
    Nej
  • Diabetiker
    Nej
  • Glutenfri
    Nej
  • Portioner
    1
  • Alternativt antal
  • Tilberedningstid
    Ikke angivet
  • Kalorier
  • Kilojoule
  • Fedt indhold
  • Brød enheder
  • Protein indhold
  • Kulhydrater
  • Sværhedsgrad
    Meget let
  • Ændret
    21. december 2012
  • Læs
    1975

Kommentarer


Kun registrerede brugere kan indsende kommentarer, log venligst på, hvis du ønsker at kommentere