Udskriv

Opskrifter

Quinuarugbrød

Opskriftsdetaljer

  • Bewertung

  • (0 Vurdering)
  • COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR

  • Administrator
  • COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE13-01-2008
  • 26 Opskrifter

Ingrediensliste

Ingredienser til 1 portion(er)

200 grgroft majsmel
200 grGryn og frø – en blanding af hørfrø, sesamfrø, solsikker og boghvede efter behag.
4 dlkogende vand

Tilberedning

Majsmel, gryn og frø røres sammen. Ovehældes med 4 dl kogende vand. Trækker i 20 minutter.

Vand lunes og kærnemælken blandes i. Gæren udrøres i den lune væske. De øvrige ingredienser tilsættes sammen med de udblødte gryn og frø. Blandingen røres godt på røremaskine i 10-15 minutter.

Dejen fordeles i to forme a 3 liter. Hæver i 20 minutter Derefter gennemhulles dejen med en strikkepind, så alle luftlommer fjrnes. Tryk dejen sammen med en våd hånd. Sæt straks brødene i den forvarmede ovn. Bages i ca. 30 –40 minutter ved 225 grader.

Opskriftsdetaljer