Opskrifter
Fiberrige gulerodsboller
-
Bewertung
- (0 Vurdering)
- Udskriv opskrift
- Anbefal opskrift
- Facebook til deling
-
COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR
- Administrator
- COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE13-01-2008
- 26 Opskrifter
Saftige fiberrige boller med gulerod.
Ingrediensliste
4 dl | vand | |
1 spsk | tørgær | |
1 spsk | fiberhusk | |
50 gr | majsgryn | |
50 gr | kikærtemel | |
400 gr | bread mix B fra Scher | |
2 tsk | olie | |
1 tsk | salt | |
150 gr | gulerødder - revet |
Tilberedning
Vand, gær og fiberhusk hældes i røreskålen og røres i 10 minutter. Resten af ingredienserne tilsættes. Dejen røres i 25 minutter på røremakinen. Hæver 15 minutter i røreskålen. Slå dejen ned ved at røre i den. Form bollerne i hånden som frikadeller. Anbring bollerne på bageplade med bagepapir. Lad bollerne efterhæve tildækket i 15 minutter. Pensles med æg eller mælk. Bages ved 175 grader i ca 35 minutter med almindelig ovn eller 30 minutter i varmluftovn.
Opskriftsdetaljer
-
Landsdel0
-
Pris
-
LaktosefriNej
-
VegetarNej
-
VeganNej
-
DiabetikerNej
-
GlutenfriNej
-
Portioner1
-
Alternativt antal
-
Tilberedningstid5 minutter
-
Kalorier
-
Kilojoule
-
Fedt indhold
-
Brød enheder
-
Protein indhold
-
Kulhydrater
-
SværhedsgradLet
-
Ændret21. december 2012
-
Læs2117
Kommentarer
Kun registrerede brugere kan indsende kommentarer, log venligst på, hvis du ønsker at kommentere