Saftige fiberrige boller med gulerod.
Ingredienser til 1 portion(er) | ||
4 dl | vand | |
1 spsk | tørgær | |
1 spsk | fiberhusk | |
50 gr | majsgryn | |
50 gr | kikærtemel | |
400 gr | bread mix B fra Scher | |
2 tsk | olie | |
1 tsk | salt | |
150 gr | gulerødder - revet |
Vand, gær og fiberhusk hældes i røreskålen og røres i 10 minutter. Resten af ingredienserne tilsættes. Dejen røres i 25 minutter på røremakinen. Hæver 15 minutter i røreskålen. Slå dejen ned ved at røre i den. Form bollerne i hånden som frikadeller. Anbring bollerne på bageplade med bagepapir. Lad bollerne efterhæve tildækket i 15 minutter. Pensles med æg eller mælk. Bages ved 175 grader i ca 35 minutter med almindelig ovn eller 30 minutter i varmluftovn.