Opskrifter

Luftige boller

  • COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR

  • Administrator
  • COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE13-01-2008
  • 26 Opskrifter

Velsmagende og luftige boller.

Ingrediensliste

Ingredienser til    portion(er)  

40 grgær
2 dlmælk, tykmælk eller ymer
- dllunkent vand
- dlolie
1 tsksalt
1 tsksukker
450 grmel - Schär Bread mix B
50 grsolsikke- eller græskarkerner
- Æg til pensling
- Evt. sesamfrø

Tilberedning

Rør gæren ud i lunkent vand og mælk. Tilsæt olie, salt og sukker. Bland mel og kerner i og ælt med en røremaskine i 15 minutter. 

Stil dejen til hævning i ca 1 time, så den har hævet til dobbelt størrelse.

Hæld lidt mel i en dyb tallerken. Gør dine hænder våde med varmt vand og dyb dem i melet fra tallerknen, så de er helt hvide.

Tag en klump dej og form den en lille bolle. Placer bollerne på bagepapir på en bageplade. Hvis det begynder at klistre så tag mere mel på hænderne.

Lad bollerne efterhæve i ca ½ time med et klæde over. Pensl med æg og drys evt. med sesamfrø. Bag bollerne ved 200 grader i ca ½ time.

Opskriftsdetaljer

  •  
  • Landsdel
    0
  • Pris
  • Laktosefri
    Nej
  • Vegetar
    Nej
  • Vegan
    Nej
  • Diabetiker
    Nej
  • Glutenfri
    Nej
  • Portioner
    1
  • Alternativt antal
  • Tilberedningstid
    5 minutter
  • Kalorier
  • Kilojoule
  • Fedt indhold
  • Brød enheder
  • Protein indhold
  • Kulhydrater
  • Sværhedsgrad
    Meget let
  • Ændret
    22. december 2012
  • Læs
    2005

Kommentarer


Kun registrerede brugere kan indsende kommentarer, log venligst på, hvis du ønsker at kommentere