Opskrifter
Banankage
-
Bewertung
- (0 Vurdering)
- Udskriv opskrift
- Anbefal opskrift
- Facebook til deling
-
COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR
- Administrator
- COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE13-01-2008
- 26 Opskrifter
Velsmagende banankage
Ingrediensliste
6 stk | æg | |
280 gr | sukker | |
4 tsk | vaniliesukker | |
250 gr | glutenfri mel - Schär Brødmix B | |
2 tsk | bagepulver | |
200 gr | smeltet, afkølet smør/margarine | |
2 stk | mosede bananer | |
100 gr | overtrækschokolade |
Tilberedning
Pisk de hele æg, sukker og vaniliesukker til en luftig hvid æggesnaps. Bland mel og bagepulver og vend det forsigtigt i dejen, skiftevis med smørret. Vend den mosede banan i. Hæld dejen i 2 smurte franskbrødsforme (eller med bagepapir) og bag kagerne nederst i ovnen i 55 minutter ved 175 grader. Vend dem ud på en bagerist og lad dem afkøle. Fordel overtrækschokoladen over kagen.
Opskriftsdetaljer
-
Landsdel0
-
Pris
-
LaktosefriNej
-
VegetarNej
-
VeganNej
-
DiabetikerNej
-
GlutenfriNej
-
Portioner1
-
Alternativt antal
-
Tilberedningstid15 minutter
-
Kalorier
-
Kilojoule
-
Fedt indhold
-
Brød enheder
-
Protein indhold
-
Kulhydrater
-
SværhedsgradLet
-
Ændret21. december 2012
-
Læs1930
Kommentarer
Kun registrerede brugere kan indsende kommentarer, log venligst på, hvis du ønsker at kommentere