Opskrifter
Vandbakkelse
-
Bewertung
- (0 Vurdering)
- Udskriv opskrift
- Anbefal opskrift
- Facebook til deling
-
COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR
- Administrator
- COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE13-01-2008
- 26 Opskrifter
Simpel vandbakkelse til f.eks. kagemand eller fyldt med flødeskum.
Flere opskriftsbilleder
Ingrediensliste
Tilberedning
Smelt smør sammen med vandet i en gryde. Tag gryden af varmen og pisk melet i. Pisk nu æggene i, et efter et.
Læg bagepapirt på en bageplade og lav f.eks. en kagemand ved at fordele et tyndt lag ude over pladen, eller lav vandbakkelser ved at placere dej-klatter ved en ske.
Bag ved 200 grader (luftvarme) i 20 min - eller til de er godt gylden brune. Sluk for ovnen og sæt noget i klemme så den står åben med en sprække på ca 5 cm. Lad vandbakkelserne køle i 15 min.
Pynt kage manden med glasur og slik eller skær de enkelte vandbakkelser forsigtigt op med en skarp kniv og put flødeskum (med en smule sukker) imellem.
Opskriftsdetaljer
-
Landsdel0
-
Pris
-
LaktosefriNej
-
VegetarNej
-
VeganNej
-
DiabetikerNej
-
GlutenfriNej
-
Portioner1
-
Alternativt antal
-
TilberedningstidIkke angivet
-
Kalorier
-
Kilojoule
-
Fedt indhold
-
Brød enheder
-
Protein indhold
-
Kulhydrater
-
SværhedsgradMeget let
-
Ændret21. december 2012
-
Læs2746
Kommentarer
Kun registrerede brugere kan indsende kommentarer, log venligst på, hvis du ønsker at kommentere
Hej Jeg er ny her og skal lige finde ud af det.... vedr. opskriftsdetaljer hænger det da slet ikke sammen... hvis der både er smør og mælk i, kan det da ikke være laktosefri.... hvordan ser man ingredienslisten ???