Opskrifter
Brunsviger
-
Bewertung
- (0 Vurdering)
- Udskriv opskrift
- Anbefal opskrift
- Facebook til deling
-
COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR
- Administrator
- COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE13-01-2008
- 26 Opskrifter
Dejlig luftig brunsviger.
Ingrediensliste
100 gr | margarine | |
6 dl | mælk | |
70 gr | gær | |
20 gr | fiberhusk | |
1 tsk | salt | |
540 gr | mel - Brødmix B fra Schär | |
- | Fyld: | |
200 gr | smør | |
200 gr | brun farin eller mørk muscovado rørsukker | |
30 gr | sirup |
Tilberedning
Smelt margarinen i en gryde. Hæld margarinen i en røreskål sammen med mælk, gær og fiberhusk. Røres med pisker i røremaskinen i 5 minutter.
Tilsæt sukker, salt og mel og rør dejen med dejkrog i 20 minutter.
Lad dejen hæve i 30 minutter.
Beklæd en bradepande (20x30 cm) med bagepapir. Tryk dejen ud med våde hænder.
Rør fyldet sammen og fordel det over dejen. Lad kagen efterhæve i 15 minutter.
Bag brunsvigeren i nederste halvdel af ovnen ved 200 grader i ca 15 minutter.
Opskriftsdetaljer
-
Landsdel0
-
Pris
-
LaktosefriNej
-
VegetarNej
-
VeganNej
-
DiabetikerNej
-
GlutenfriNej
-
Portioner1
-
Alternativt antal
-
Tilberedningstid20 minutter
-
Kalorier
-
Kilojoule
-
Fedt indhold
-
Brød enheder
-
Protein indhold
-
Kulhydrater
-
SværhedsgradNormal
-
Ændret22. december 2012
-
Læs3212
Kommentarer
Kun registrerede brugere kan indsende kommentarer, log venligst på, hvis du ønsker at kommentere