Dejlig luftig brunsviger.
Ingredienser til 1 portion(er) | ||
100 gr | margarine | |
6 dl | mælk | |
70 gr | gær | |
20 gr | fiberhusk | |
1 tsk | salt | |
540 gr | mel - Brødmix B fra Schär | |
- | Fyld: | |
200 gr | smør | |
200 gr | brun farin eller mørk muscovado rørsukker | |
30 gr | sirup |
Smelt margarinen i en gryde. Hæld margarinen i en røreskål sammen med mælk, gær og fiberhusk. Røres med pisker i røremaskinen i 5 minutter.
Tilsæt sukker, salt og mel og rør dejen med dejkrog i 20 minutter.
Lad dejen hæve i 30 minutter.
Beklæd en bradepande (20x30 cm) med bagepapir. Tryk dejen ud med våde hænder.
Rør fyldet sammen og fordel det over dejen. Lad kagen efterhæve i 15 minutter.
Bag brunsvigeren i nederste halvdel af ovnen ved 200 grader i ca 15 minutter.