Udskriv

Opskrifter

Brunsviger

Opskriftsdetaljer

  • Bewertung

  • (0 Vurdering)
  • COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR

  • Administrator
  • COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE13-01-2008
  • 26 Opskrifter

Dejlig luftig brunsviger.

Ingrediensliste

Ingredienser til 1 portion(er)

100 grmargarine
6 dlmælk
70 grgær
20 grfiberhusk
1 tsksalt
540 grmel - Brødmix B fra Schär
- Fyld:
200 grsmør
200 grbrun farin eller mørk muscovado rørsukker
30 grsirup

Tilberedning

Smelt margarinen i en gryde. Hæld margarinen i en røreskål sammen med mælk, gær og fiberhusk. Røres med pisker i røremaskinen i 5 minutter.

Tilsæt sukker, salt og mel og rør dejen med dejkrog i 20 minutter.

Lad dejen hæve i 30 minutter.

Beklæd en bradepande (20x30 cm) med bagepapir. Tryk dejen ud med våde hænder.

Rør fyldet sammen og fordel det over dejen. Lad kagen efterhæve i 15 minutter.

Bag brunsvigeren i nederste halvdel af ovnen ved 200 grader i ca 15 minutter.

Opskriftsdetaljer