Opskrifter
Hjemmelavet marcipan
-
Bewertung
- (0 Vurdering)
- Udskriv opskrift
- Anbefal opskrift
- Facebook til deling
-
COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR
- Birgit buelund
- COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE24-03-2008
- 4 Opskrifter
Ingrediensliste
2 dl | vand | |
1,50 dl | Melis/rørsukker | |
200 gr | mandler eller mandelmel |
Tilberedning
Hæld vand og sukker i en gryde, bring det i kog og lad det simre i 5 min. Blend mandlerne til helt fin konsistens i en food processor eller blender. Hæld mandelmelet i en skål og hæld sukkerlagen i lidt ad gangen, rør rundt og gentag. Marcipanen er færdig, når konsistensen er fin. Marcipanmassen stilles på køl en times tid, inden den formes til konfekt, eller bruges til kagebagning m.m. Hjemmelavet marcipan kan holde i køleskab max 14 dage
Opskriftsdetaljer
-
Landsdel0
-
Pris
-
LaktosefriNej
-
VegetarNej
-
VeganNej
-
DiabetikerNej
-
GlutenfriNej
-
Portioner1
-
Alternativt antal
-
TilberedningstidIkke angivet
-
Kalorier
-
Kilojoule
-
Fedt indhold
-
Brød enheder
-
Protein indhold
-
Kulhydrater
-
SværhedsgradNormal
-
Ændret8. januar 2013
-
Læs1756
Kommentarer
Kun registrerede brugere kan indsende kommentarer, log venligst på, hvis du ønsker at kommentere