Opskrifter

Hjemmelavet marcipan

  • COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR

  • Birgit buelund
  • COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE24-03-2008
  • 4 Opskrifter

Ingrediensliste

Ingredienser til    portion(er)  

2 dlvand
1,50 dlMelis/rørsukker
200 grmandler eller mandelmel

Tilberedning

Hæld vand og sukker i en gryde, bring det i kog og lad det simre i 5 min. Blend mandlerne til helt fin konsistens i en food processor eller blender. Hæld mandelmelet i en skål og hæld sukkerlagen i lidt ad gangen, rør rundt og gentag. Marcipanen er færdig, når konsistensen er fin. Marcipanmassen stilles på køl en times tid, inden den formes til konfekt, eller bruges til kagebagning m.m. Hjemmelavet marcipan kan holde i køleskab max 14 dage  

Opskriftsdetaljer

  •  
  • Landsdel
    0
  • Pris
  • Laktosefri
    Nej
  • Vegetar
    Nej
  • Vegan
    Nej
  • Diabetiker
    Nej
  • Glutenfri
    Nej
  • Portioner
    1
  • Alternativt antal
  • Tilberedningstid
    Ikke angivet
  • Kalorier
  • Kilojoule
  • Fedt indhold
  • Brød enheder
  • Protein indhold
  • Kulhydrater
  • Sværhedsgrad
    Normal
  • Ændret
    8. januar 2013
  • Læs
    1756

Kommentarer


Kun registrerede brugere kan indsende kommentarer, log venligst på, hvis du ønsker at kommentere