Udskriv

Opskrifter

Hjemmelavet marcipan

Opskriftsdetaljer

  • Bewertung

  • (0 Vurdering)
  • COM_GARYSCOOKBOOK_AUTHOR

  • Birgit buelund
  • COM_GARYSCOOKBOOK_REGISTERED_SINCE24-03-2008
  • 4 Opskrifter

Ingrediensliste

Ingredienser til 1 portion(er)

2 dlvand
1,50 dlMelis/rørsukker
200 grmandler eller mandelmel

Tilberedning

Hæld vand og sukker i en gryde, bring det i kog og lad det simre i 5 min. Blend mandlerne til helt fin konsistens i en food processor eller blender. Hæld mandelmelet i en skål og hæld sukkerlagen i lidt ad gangen, rør rundt og gentag. Marcipanen er færdig, når konsistensen er fin. Marcipanmassen stilles på køl en times tid, inden den formes til konfekt, eller bruges til kagebagning m.m. Hjemmelavet marcipan kan holde i køleskab max 14 dage  

Opskriftsdetaljer